PIRATES CONEGUTS (illa del tresor)



JOHN ROBERTS era alt i vestia elegantment. La seva carrera va durar quatre anys i va acabar amb una balada que va rebre d'un soldat anglès el 10 de febrer de 1722. La seva tripulació va tirar el seu cos al mar abans que caigues en mans dels anglesos.



HENRY MORGAN nascut en una familia de tradició militar, va assaltar moltes illes i finalment el van detenir a Londres l'agost de 1672, encara que no va ser jutjat. Dos anys més tard se'n va anar a Jamaica on va viure els seus últims anys.



JEAN DAVID NAU, conegut també com l'Olonnois, als 20 anys va viatjar al Carib com treballador forsós, va ser bucaner a la Española i finalment filibuster a la Hermandad de la Costa. Era molt cruel amb els pressoners, va atacar Gibraltar matant a molts ciutadans. Va morir atacat pels caníbals.





EDWARD TEACH conegut com El Barbanegra, va ser el més famós dels pirates, portaba una gran barba negra adornada amb cintes, també tractaba als seus pressoners salvatgement. La seva activitat només va durar dos anys. L'any 1718 el governador de Virginia va oferir una recompensa pel seu cos, viu o mort. Maynard li va tallar el coll, el va lligar al seu vaixell i d'aquesta manera el va portar a canvi de la recompensa.